Last news in Fakti

3 Април, 2012 17:53 2 688 0

Последният филм с Уитни (видео)

  • уитни хюстън-
  • кино-
  • sparkle

Трейлър на последния филм с участието на Уитни Хюстън се появи в интернет. Лентата се нарича „Sparkle“ (Блясък), а починалата соул звезда играе ролята на самотна майка на три очарователни дъщери, които се борят със зъби и нокти да станат известни певици.

Триото от Детройт се изправя пред много житейски и семейни проблеми, които идват по пътя нагоре към славата.

Най-изявената от трите сестри е Спаркъл, чиято роля играе победителката в американския Music Idol Джордин Спаркс. Тя най-добре е наследила майка си, която също е надарена с гласови данни. Но Спаркъл не иска да приключи бързо и безславно кариерата си, както се е случило с майка й Ема.

За съжаление, Уитни Хюстън няма да види последното си превъплъщение в киното, което  продуцентът Т.Д. Джейкс описва като удивително. Звездата успява да довърши снимките преди шокираната й смърт в банята.
Критиците коментират, че „Sparkle“ трябваше да бъде завръщането на Хюстън в киното, където най-ярката й роля е във филма „Бодигард“.

Мюзикълът „Sparkle“ пресъздава аналогична лента от 1976 година. Очаква се да се появи в театрите и кината на 17 август.

Голямата американска певица и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст на 12 февруари. Тя бе намерена мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис. По-късно стана ясно, че Хюстън се е удавила във ваната в следствие на сърдечен проблем и предозиране с кокаин. До това заключение стигнаха лекарите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА