Last news in Fakti

26 Април, 2012 16:04 2 602 0

Мис България 2012 се качва на първата в BG ŠKODA CITIGO

  • мис българия-
  • škoda citigo

Мис България 2012, която ще бъде избрана на живо в ефира на TV7 на грандиозен финал тази събота, 28 април, от 20:00, ще получи специален подарък – първият в България автомобил ŠKODA Citigo. Наградата е осигурена от продуцентите на конкурса !no frame media, TV7 и официалния вносител на ŠKODA Auto за България – ЕураТек.

Изборът на автомобила не е случаен, заявяват продуцентите, тъй като ŠKODA Citigo е перфектно подготвен за градския трафик, впечатлявайки с изключително ниска консумацията на гориво, създаден с грижа за околната среда. В същото време привидно малкият автомобил е с просторен интериор, практичност и интелигентност. Например системата City Safe Drive (спирачен асистент) може да предотврати удар при ниска скорост. Поради това производителите от ŠKODA определят модела като малък автомобил с големи възможностти.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА