Last news in Fakti

14 Юни, 2012 10:34 4 392 2

Нещата, които не трябва да правите заедно с детето си

  • бебе-
  • деца

На 19 ноември 2002 г. Майкъл Джексън предизвика истински тайфун из интернет форумите. Причината не беше негов албум, а необмислената проява да покаже осеммесечният си син на своите почитатели като го провеси през балкона на луксозния берлински хотел „Адлон“.

Психолози от години изследват един странен факт. Всеки родител знае, че има някои неща, които не трябва да се правят в присъствието на децата. Освен това всеки знае, че трябва да се грижи за сигурността на малките палавници. Но... странните случки, и в някои случаи безотговорно поведение, продължават да се ежедневие.

Особено опасно е оставянето на бебето на пътното платно.

Въпреки че всеки родител знае, че не се препоръчва да се ходи на бар с дете, много мъже не изпускат да изплакнат очи със страстни танцьорки.

Също така не са препоръчителни и трансексуалните партита.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7-месечно бебе оцеля, след като влязло в перална машина, а 4-годишното му братче затворило люка и машината започнала да пере. Инцидентът станал в малко градче в американския щат Мисисипи.


Майката на децата Иразу Ернандез не забелязала бебето, прикрито от мръсните дрехи, и пуснала монета в машината. Чак когато пералнята взела да се пълни с вода и барабанът се завъртял, тя видяла, че детето ѝ е вътре.

 

Спортуването е похвално занимание. Адмирации заслужават тези родители, които го правят заедно с децата си. Но доколко е безопасно да се кара уиндсърф с бебе "на гърди" и без спасителна жилетка. 


Последната снимка няма нужда от коментар.... Майка е пренебрегнала предупреждението за тънък лед и се разхожда заедно с дъщеря си.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    Не само за децата. По добре е да подготвиш човека за лошото вместо той да го разбере по изненадващ и неприятен начин. В учебния процес забранени неща няма по причина че целта е обучение. Страшното идва когато трябва да започнеш да работиш, а подготовката я няма.
  • 2 Фиркача

    0 0 Отговор
    Не пийте заедно с детето си.Защото така ще има повече алкохол за вас.