Last news in Fakti

20 Септември, 2012 11:02 2 156 1

Моника Люински ще пише за груповия секс с Бил Клинтън

  • моника люински-
  • мемоари

Знаменитата Моника Люински, която навремето едва не свали Бил Клинтън от поста президент на САЩ, разчита да заработи цяло състояние от своето скандално минало. Според „Ню Йорк Поуст“ бившата стажантка в Белия дом провежда срещи с най-големите американски издателства с надеждата да сключи изгоден договор за мемоарите си.

Въпреки че потенциалните издателства подписват договор за неразгласяване на информацията, журналистите все пак са се добрали до цифрата, която Люински иска срещу своите откровения – 12 милиона долара. Те вече са кръстили бъдещото произведение на скандалната дама „Книгата, в която ще бъде разказано всичко“.

За какво точно ще пише, „кипящата от злоба“ Моника все още не е огласила пред медиите. Но нейни приятели и познати вече охотно споделят пред тях, че може би ще разкаже колко много Бил Клинтън си падал по тройки в леглото, оргии и всевъзможни секс-играчки, цитира Hollywood Life близък на Люински. Също така тя можело да си спомни и какво е говорил Бил за Хилари, включително и признанието му, че и тя е търсила авантюри извън семейния покрив. Според слуховете Хилари Клинтън била бясна от възможността Моника да сподели мемоарите си, защото информацията в тях може да не й остави никакъв шанс някога да седне в президентското кресло.

Според запознати Моника все още не може да подреди живота си след интригата с Бил Клинтън. Тя ще посрещне своя 40-и рожден ден без мъж до себе си и съкрушена от факта, че репутацията й е завинаги опетнена пред очите на целия свят.

Изданието „Екзаминър“ се опитва да тълкува кому би било изгодно написването на такава книга или дори само слуховете за нея и стига до парадоксални изводи. Според него тя ще „опресни“ интереса към Бил Клинтън, който и без това гони пореден пик на популярност след речта си в подкрепа на Барак Обама и последният отново ще спечели изборите. Понякога скандалът работи в полза на кандидата, смятат от изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клинтън към Люински

    0 0 Отговор
    Мони, айде да изкараш малко пари, а? Ти пишеш за това, какъв первезник съм. Делим по 6 млн. и ставаме отново популярни. След това ще те съдя и осъдя, като разноските, ги поемам аз, а света ще види, че не съм такъв за какъвто ме мисли. След това ти, виновно изчезваш в някое райско кътче на света с 6-те милиона и...
    Имаме ли сделка?