Last news in Fakti

15 Октомври, 2012 11:09 1 526 1

Ръсел Кроу отново ерген

  • ръсел кроу-
  • ерген-
  • развод

Ръсел Кроу и съпругата му Даниел Спенсър съобщиха, че с брака им е свършено, предаде вестник “Сън”.

48-годишният актьор се ожени за певицата през 2003 г., като двойката има двама сина – Чарлз (8 г.) и Тенисън (6 г.).

Натовареният график на Ръсел в професионален план е охладил силно отношенията в брака му. Той се е виждал със съпругата си едва няколко пъти от началото на годината. Докладите по бракоразводното дело сочат, че именно тази дистанция е довела до „разруха“ във взаимоотношенията им.

В първия доклад се посочва, че неразбирателството между двете звезди е започнало още през юни, когато Даниел Спенсър е била снимана да се наслаждава на компанията на своя партньор от шоуто Dancing with The Stars - Деймиан Уайтууд, в късните часове на нощта.

Въпреки това Ръсел Кроу побърза да опровергае спекулациите по адрес на съпругата му и публично изрази привързаност към Даниел на летището в Сидни.

Актьорът в момента се намира в САЩ за снимките на новия филм, в който участва - „Ной“. А половинката му Даниел все още се намира в семейното имение в Сидни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 John Doe

    0 0 Отговор
    Еее жалко,харесваха ми като двоѝка.