Last news in Fakti

12 Ноември, 2012 22:26 3 578 16

Люси Дяковски напусна къщата на Vip Brother

  • vip brother-
  • люси дяковска-
  • номинации

Пет дни преди Големия финал, къщата на Vip Brother беше напусната от певицата Люси Дяковски. Заедно с Орлин Павлов и Къци Вапцаров тя беше в последните номинации на реалити шоуто.

Тримата трябваше да подготвят по една песен, която да изпълнят пред публиката в залата, като по време на изпълнението си трябваше да преминат през пет легена, пълни с разни гадни неща - рибешки вътрешности, кравешка тор, лед, червеи и змиорки.

Парчето на Люси беше Ai Se Eu Te Pego  на Michel Telo, Орлин трябваше да изпее парчето на O-Zone - Dragostea Din Tei. На Къци се падна все по-нашумяващото парче на Psy - Gangnam Style.

Най-малко зрители гласуваха за Люси, която завеща медальона си на Камелия. Двете се разделиха изключително емоционално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХРИСТО БЪЛГАРСКИ

    1 1 Отговор
    ПОКАЗВАТ СЕ ПО ТЕЛ ЧЕ СА ЛЕСБИИКИ, ТЕЗИ МАИКИ И БАЩИ НЯМАТ ЛИ, НАКЪДЕ ОТИВА НАЦИЯТА НИ
  • 2 Хай

    1 1 Отговор
    Христо, ти филма Приятели гледал ли си? Целта е да ни изп...растят всички.
  • 3 баба Вуна

    0 0 Отговор
    Заприлича ми на Бон Джоуви ( последният да не се засяга) :P
  • 4 chopar

    1 1 Отговор
    Всичко е ясно.Във всички издания на"Брадъра"едно и също,победителя се знае предварително-в този е Къци
  • 5 водния

    1 1 Отговор
    Трябваше да си тръгне и оная злобна златотърсачка - любовницата и. Как може една национална ТВ да поощрява и извисява хомосексуализма? Аман от толератност и криворазбрана евроинтеграция. По същата причина и циганите си правят каквото си поискат и няма закони за тях.
  • 6 ДДТ

    1 1 Отговор
    Тази смотана обратна ***** нарече народа "прост" и как ли още не в НАЦИОНАЛЕН ефир. Къде блеят СЕМ, няма ли наказания?! Как искат да ги ценим и уважаваме после "различните". След това изказване тотално ми паднаха в очите. Заядливи, злобни и превзети болни хора - това са те.
  • 7 Аби

    1 1 Отговор
    Направо като Ви чета коментарите ми се повръща! Толкова елемантарно мислене да имате, че не е истина!
  • 8 Сър Джон

    1 0 Отговор
    Ами повръщай бе чадо.Какво чакаш.И ти сигурно си от същия сорт.

    Коментиран от #15

  • 9 Валери :)

    0 1 Отговор
    Боже ама сте тесногръдииииииии....кво като е лесбийка ?! Нима вие великите хетрота сте нещо повече ?! Едно грамотно изречение не можете да свържете, ама си избивате комплексите ... ми тъп народ сме..даже много тъп, деградирал, смотан, недъгав..
  • 10 Сър Джон

    1 0 Отговор
    Колега ти може да си тъп но ние не сме.Тази така наречена певица не бях я чувал докъто не я натресоха за жури.А тебе като те гледам кави смислени изрази използваш си по-неграмотен от всички.
  • 11 дядо Йоцо

    1 0 Отговор
    Ни жена ни маймуна.В тази държава на почит са само циганите и п...лите.
  • 12 Валери :)

    0 1 Отговор
    Божее, "колега"..., ако за пръв път чуваш за нея значи си яко деградирал :D. Не знам какво ти е направило негативно впечатление в моят коментар, но мисля, че е хубаво да се запознаеш с леля запетайка и да я използваш по-често ;) . Винаги ще сме пропаднала нация..поне докато спрем да изискваме идеали от всички "маймуни". За всички високо образовани немаймуни ще уточня: Люси Дяковска е вокалистка в немската поп група "No angels". Мир и любов умни мои перфектни същества :*
  • 13 Сър Джон

    1 0 Отговор
    Че кой пък е чувал за тоя група.Я виж корееца с една песен утрепа рибата',а на тия не съм чувал ни един хит.А по въпроса за маймуните ,явно ти живееш на клона.
  • 14 Валери :)

    0 1 Отговор
    :D Пич, моля те..това за маймуните не беше за теб, не се бутай между шамарите...Тук не става въпрос за популярност...никой не беше чувал и за "Michel Telo", но стана известен с една песен..много са имената на звездите-еднодневки..издават една песен...бум, хит..и край..повече не се появяват на сцена...случва се...Все пак Люси си пее много, много, много добре, това няма как да го отречеш..и мисля, че трябва да й признаем успехите, въпреки че не си чувал нищо за нея, повярвай ми..има много успехи освен групата й ...и пич...тя пее в Германия...ти в коя държава работиш ?
  • 15 Аби

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сър Джон":

    Ей много си остроумен да знаеш - живей си живота и спри да избиваш комплекси.
  • 16 невидим

    0 0 Отговор
    всички коментиращи тук,големи сте умници а пък гледата това инфантилно промиващо мозъци творение наречено шоу