Last news in Fakti

8 Декември, 2012 11:37 1 303 0

Гага със специални благодарности към руския премиер

  • лейди гага-
  • премиер-
  • мадведев-
  • руски-
  • благодари-
  • гей бракове

Певицата Лейди Гага благодари на руския премиер Дмитрий Медведев за това, че не подкрепя закона за гей пропагандата.

"Министър-председател Медведев, приемете моята благодарност. С нетърпение очаквам гастрола си в Русия. Благодаря ви, премиер Медведев, за това, че не поддържате закона на вашата партия за гей-пропагандата, а сте на страната на моето шоу и моите фенове в цяла Русия", написа Гага в Twitter.

Медведев вчера заяви в свое интервю, излъчено по водещите руски телевизии, че "не вижда необходимост от законодателно урегулиране на хомосексуалните отношения".

"Не всички нравствени въпроси, такива, касаещи комуникацията между хората, трябва да се превръщат в законодателство. Не всички отношения между хората се поддават на законово регулиране", изтъкна Медведев.

Думите на руския премиер бяха в отговор на питане дали е целесъобразно приемането на закон като този за забрана на гей пропагандата.

"Този въпрос към днешна дата вълнува не много на брой хора, а се обсъжда в Държавната дума", каза още Медведев.

Законопроектът за забрана на гей пропагаандата бе внесен на 28 март т.г. в Думата на Новосибирска област.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА