Last news in Fakti

19 Декември, 2012 11:10 1 494 1

Лестер: Още се чувствам в изолация

  • лестер-
  • big brother-
  • македонец-
  • победител


Победителят в Big Brother All Stars сподели, че все още не може да свикне с факта, че се е върнал към нормалния начин на живот.

„Още се чувствам в изолация и не съм се върнал към нормалния начин на живот”, каза в „Здравей, България” Никола.
 
Лестер сподели, че не е вярвал, че ще спечели, защото е чужденец.

„Хората не ме познават, за разлика от Съквартирантите, които вече бяха познати на публиката”, каза македонецът.
 
Никола разказа, че е бил в България преди две години на почивка в Слънчев бряг и е знаел, че в страната има добър нощен живот, хубави жени и евтин алкохол.
 
Той допълни, че вече се е чул с близките си, които са го гледали и много се радват, че е спечелил. Успял е да види отзивите в македонската преса и критиките срещу него, че е седял изправен на химна ни.

„Когато не почиташ собствената си държава не можеш да почиташ и другите”, коментира той и допълни, че се е разчувствал, защото се е сетил за дядо си и това, че той е бил български войник. Никола каза, че политиката не е привлекателна тема за него.

„Радвам се, че българите ме подкрепиха”, каза той.
 
Плановете на победителя в Big Brother All Stars са в четвъртък да пътува за Македония. Казва, че ще му е мъчно за България и смята да се върне за Нова година, за да я посрещне със Съквартирантите. Тъй като няма шофьорска книжка, с новата кола ще го прибере Цеце.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rtyu

    0 0 Отговор
    Сладуриии