Last news in Fakti

3 Януари, 2013 11:58 19 984 7

Камион сипе крави по пътя

  • крави-
  • камион-
  • русия

В Русия бързо набира популярност видео, в което камион КАМАЗ изсипва на пътя няколко крави. По данни на Нюз.ру видеото е набрало над 3 милиона гледания, а много чужденци отказват да повярват, че това е истина.

 
От изданието обаче уверяват, че случката е истинска и се е случила в Краснодарския край. Кравите явно са оцелели, оцелял е и авторът на видеото. За съдбата на шофьора на камиона може само да се гадае.
 

 

"Русия е известна със своите ужасни условия за шофиране и висока престъпност по пътищата, така, че нараства броят на шофьорите, използващи камери, които по този начин се застраховат" - пише изданието. Това е причината в мрежата да изобилства от клипове, в които се случват какви ли не ужасии по пътищата. Ето и още едно видео, в което от колата пада не крава, а жена.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да

    2 1 Отговор
    Причината, руснаците да имат видеорегистратири, г-н Папакочев, е че кадрите се ПРИЗНАВАТ за доказателство в съда . Тук това НЕ Е ИЗГОДНО за управниците ни - ще намалеят рушветите, а и някои власт имащи може би ще трябва да се простят с книжките си, след кадрите, доказващи "великолепното" им шофиране! Колкото до втория материал с уж изпадащата жена, мисля ,че от пръв поглед се вижда умишленото избутване от автомобила на жената от шофьора. Толкова силно я избутва, че губи управление на колата и навлиза в насрещното движение. С такива коментари като вашите, ще докажете, че това се е случило например в Япония.... :-)
  • 2 Ами да

    2 2 Отговор
    Забележката всъщност е за Мария Атанасова - твореца на тази "статия".
  • 3 Р.

    1 0 Отговор
    Какво има да не вярват чужденците, катастрофа може да стане навсякъде. Глyпaци.

    Коментиран от #5

  • 4 PlimP

    0 0 Отговор
    колко кьорав трябва да си, че да не видиш, че жената се изсипа, след като колата от която падна бе ударена отзат от тази, която идваше отдясно, даже и части от двете коли се таркалят по платното :Х, руснаците просто са лоши шофйори, не са им чак толкова скапани пътищата, шофирането им граничи с безгранична простотия, имал сам досег с рускоговорящи зад волана, пълни тъпири са, мислят си, че са безсмъртни
  • 5 рашката

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Р.":

    Р. (руснака, русофила) - глупаци са чужденците дето с нищо не са виновни, защото те заболя заради руската реалност по пътищата за която пише изданието, ама то е руско!
    Скоростта съобразена ли беше спрямо специфичния товара и това, че е населено място? И животни не се возят в ремарке за скрап, има специални животновозни камиони. При тежък инцидент това надали е от значение, но извън него животните пътуват в нормални условия, а не примерно при всяко рязко натискане на спирачките да „играят фигурно пързаляне” върху голата ламарина……

    Коментиран от #6

  • 6 Р.

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "рашката":

    Не съм руснак, а това отношение на чужденците към Русия е същото, каквото е и към България и ме дразни, защото те слагат етикет "само в Русия/в България/в Източна Европа" на неща, които спокойно могат да се случат и при тях, но тогава никой не е особено шокиран. Има двоен стандарт и предразсъдъци към нас, това е.
  • 7 С.

    0 0 Отговор
    Кои тях ?