Last news in Fakti

5 Януари, 2013 10:50 2 269 1

Рапъри направиха подарък на Тони Дачева

  • тони дачева-
  • рап-
  • концерт-
  • спенс

По време на концерт в Ямбол, част от турнето на SPENS и GOODSLAV Smoke Tour 2012, рапърите се сблъскаха с неочаквана молба от страна на Тони Дачева - фолк певицата поиска да използва публиката на хип-хоп концерта им като масовка за снимките на новия си видеоклип.

В духа на Коледа иначе принципно предубедените към фолка рапъри се съгласили, но предпочели да изчакат навън, докато снимките приключат като SPENS коментира:

„Явно поп-фолк музиката губи почва под краката си, щом имат нужда от помощта на рапъри, за да съберат масовка”.

Публиката от над 800 души стоически изтърпяла снимките на видеоклипа, но пък след това SPENS и GOODSLAV със съпорта на DJ GEORGE ги наградили със смазващо лайв шоу, което изправило на крака целия клуб, включително и самата Тони Дачева.

Освен новото парче „Вятъра сърдит”, което вече се очертава като тотален зимен хит, GOODSLAV представя ексклузивно лайв и чисто ново съвместно парче със SPENS, а поради големия интерес турнето ще продължи с още дати и през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    ами евала на спенс се пак човека е широко скроен и за пореден път го доказва и не само това че поп фолка и рапа са различни стилове незначи че хората трябва да са в война все пак всеки си има поприще на което се изявява всеки харесва различни стилове музика неможе всички да се кефим само на рап или само на попфолк. :) :) :)