Last news in Fakti

18 Януари, 2013 10:15 7 946 6

Асдис Ран си търси мъж

  • асдис ран-
  • исландка-
  • партньор

Ледената кралица желае да си намери сериозен партньор, след като се раздели с модела Ангел Калинов. Красавецът успя да стопли сърцето на исландската красавица, но романсът им не продължи дълго. Явно липсата на секс е принудила красавицата да тръгне на лов за мъже.

Ран има 3 деца от бившия футболист на ЦСКА – Гардар Гунлаугсон. Тя заяви, че няма начин да се върне при него, като една от причините е, че той си има нова любима.

Исландката е твърдо решена да остане в България. Животът й тук бил по-лесен, отколкото в родината й. У нас се издържа не от парите на бившия си мъж, а от собствен бизнес, но категорично отказва да сподели какъв точно е той.

Асди не крие, че има симпатии и към женските ласки.

"Имам известен опит в тази сфера. Аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени. Въпреки моето прозвище Ледена кралица аз съм твърде вулканична под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи", припомня в. „Монитор“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яка леля

    0 0 Отговор
    да идва, ше си я плющим колкото иска.
  • 2 ьяьаа

    1 0 Отговор
    и аз съм свободен за тая
  • 3 уке Цветко

    0 0 Отговор
    Я та люба,я та сакам,на ти цвеке,яла да та дана!
  • 4 станишев

    1 1 Отговор
    На живо я видях в текила ...въобще вече не е като на снимките ,и килограмите са в повече, малко е попрехвалена ледената кралица хах
  • 5 на момента

    1 0 Отговор
    Изгрей, изгрей
    звездичке мила.
    Посияй си ти
    на небето.
    Ах ...,
    да мога
    аз да ти достигна
    до дупето!
    И ...,
    докато съм
    между твоите красиви бедра,
    да напипвам аз
    твоята прекрасна гърда!!!
  • 6 113

    0 1 Отговор
    колко и е тарифата,колко
    срашен бизнес върти,срашни св..ки,срашни лъжици