Last news in Fakti

14 Април, 2013 16:09 2 284 0

Синът на Калоянчев: Не съм смешен човек

  • ивайло калоянчев-
  • георги калоянчев

 

„Не съм смешен човек, по-скоро съм темерут. Дори жена ми ме съветва да бъда интересен и забавен”, каза в предаването „На светло с Люба Кулезич” по Нова телевизия актьорът Ивайло Калоянчев, син на легендата Георги Калоянчев.

На въпрос разплаква или разсмива хората той отговори, че „някой може да плаче от ужас”. „Мисля, че ги разсмивам”, каза малкия Калоянчев.

На въпрос имали ли са време да си кажат нещо, преди Георги Калоянчев да си отиде, синът му каза, че не са имали. „С него много трудно се говориеше, защото той не беше приказлив”, сподели Ивайло.

По думите на Калоянчев младши през последните години баща му не се е съдил, а просто му е било много мъчно, че не може да играе на сцената. „Това го съсипваше”, каза актьорът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА