Last news in Fakti

4 Юни, 2013 14:12 10 588 0

Гаджето на Десислава смята да й предложи брак

  • десислава-
  • светлозар-
  • гадже-
  • сватба-
  • певица

Гаджето на ДесиСлава  - ММА боецът Светлозар Савов смята да й предложи брак в най-скоро време,  съобщава списание LOVE style.

В откровеното интервю спортистът признава, че му е минавала идеята да й предложи брак и то неведнъж.

„Имам някои идеи за това как да я изненадам. Трябва да мине поне още малко време и това ще се случи", признава Светлозар.

Певицата разкрива, че са говорили и за дете, но като му дойде времето ще се случи. ММА боецът иска тя да го дари със син, а Деси мечтае за момиче. Влюбените казват, че разликата във възрастта им от девет години и половина никога не ги е притеснявала.

„Той е много по-зрял от мен. От малък е самостоятелен, а приятелите му са по-големи от него", споделя ДесиСлава.

Синът на Деси – Майки, също харесва изключително много Светлозар, като не веднъж е питал майка си кога ще се омъжи за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА