Last news in Fakti

16 Ноември, 2013 10:00 28 398 6

Приключенията на Барбара

  • барбара дезире

Тъмнокосата красавица е много желан и бляскав модел

Барбара Дезире може да се превърне в един от най-желаните и харесвани световни бляскави модели. Брюнетката живее в Кливланд, Охайо, но не спира да пътува по цял свят за секси фотосесии за различни елитни мъжки и модни списания. Момичето е наистина много заето.

Можете да проследите нейните приключения във Facebook, Instagram и Twitter.

Макар да е ужасно заета, красавицата обича филмите и видеоигрите. Тя не пропуска възможност да отиде на кино или да си спретне собствена прожекция у дома. Ащом стане дума за игри - когато хване джойстика на телевизионната игра трудно можете да й привлечете вниманието.

Тъмнокосата красавица има три малки татуировки – пеперуда, знака на мира и надпис, който гласи: " Живееш сам, създаваш живота си и вървиш напред". Татуировките на Барбара имат смисъл за нея, защото описват моменти от живота й и й напомнят от къде е тръгнала и къде отива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
  • 2 Николай Николов

    3 0 Отговор
    Професионалиста все още не е дал компетентното си мнение. Надявам се да и намери кусур.
  • 3 georgi genchev

    0 0 Отговор
    tazi e mnogo dobra,po 6-nata sistema....Mn.dobyr 5..........
  • 4 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Доста е свежа, чак си лъха на плахост и неопитност. Но няма да остане задълго такава, защото отвсякъде съществото и казва- ела и ме завладей...Можела е да си остане скромно и красиво момиче, но явно сама иска да се натика при големите, не без огромна доза страх. А си няма понятие тоя капак ако го изкриви с тези дървените ботуши, после ще се чуди човек нея ли да оправя първо или него...
  • 5 wulkan

    1 1 Отговор
    Чак пък неопитна
  • 6 Shmeker

    0 1 Отговор
    Имам само една дума: ИГОТУРА