Last news in Fakti

22 Декември, 2013 10:00 13 180 6

Ексцентричната Джесика с розовите коси

  • бабу джесика-
  • модел

Моделът е толкова запален по татуировки, че има и една на лицето

Това е Бабу Джесика. Самото й име предизвиква едно чувство на ексцентричност и може би лека шизофрения, но момичето с розова коса е доста търсен модел в родните и Щати.

Като малка тя мечтаела или да стане супер модел или супер-хирург. Превес обаче взела мечтата й да стане модел и ето я и нея по страниците и кориците на множество списания.

Ексцентричната красавица започнала да се татуира в ранните години от кариерата си, когато не била много търсена. С течение на времето привлякла погледите на фотографите.

Джесика сама прави косата и грима си, защото е завършила училище по гримьорство и фризьорство. Освен това често сама избира и стайлинга си. Всичко това я прави уникална, невероятна и много самостоятелна.

Тя е обиколила цяла Европа и всички щати в Америка, за да се снима. Момичето няма много свободно време, защото постоянно тича по снимки, но когато намери няколко свободни минути се захваща с писането на песни, медитация или говори на своята котка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEXUS

    3 1 Отговор
    Джесика ще я къпя с бял шампоан
  • 2 nemo 84

    2 1 Отговор
    auuu kato kloun e
  • 3 Атанас Димитров

    1 2 Отговор
  • 4 трезво мислещ

    4 1 Отговор
    ВНИМАНИЕ ТРАВЕСТИТ!
  • 5 Симеон Тасев

    1 1 Отговор
  • 6 hienata

    4 1 Отговор
    Анорексичка.На тая краката са и по-тънки от ръцете ми.