Last news in Fakti

28 Декември, 2013 13:01 2 843 1

Селена Гомес отмени концерти заради лупус

  • селена гомес-
  • лупус

Изпълнителката страдала от заболяването от години

Селена Гомес отмени концертите си в Азия и Австралия заради заболяване.  Според източници певицата трябвало да се оттегли от сцената, защото страда от лупус, пише в. „Дейли мейл“.

Когато отмени австралийската и азиатската част от турнето си миналата седмица, певицата заяви, че трябва да прекара известно време със себе си. Таблоидите обаче започнаха да пишат, че Селена е решила да си вземе почивка и да постъпи в клиника за рехабилитация, за да възстанови психичното си здраве.

Според информация на „Попдъст“, 21-годишната Гомес е била диагностицирана с автоимунното заболяване преди две години и изтощителният й начин на живот е задействал нарушения, свързани с болестта, като оток на лицето, главоболие и болки в ставите.

Представител на 21-годишната изпълнителка е отказал да коментира информацията за Хъфингтън Поуст.

Лупусът е автоимунно заболяване, което отслабва имунната система. Болестта може да засегне която и да е част на тялото, но най-често уврежда бъбреците, сърце, стави, кожа, бели дробове, кръвоносни съдове и мозък (нервна система). Заболяването засяга по-често жени, предимно в млада и средна възраст.

Други известни личности , страдащи от това заболяване са Сийл, Ник Канън, Тони Бракстън и Майкъл Джексън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEXUS

    0 2 Отговор
    Ще вие като вълчица от кеф