Last news in Fakti

26 Март, 2014 07:00 2 960 0

6 продукта, които с малки промени стават съвършени

  • продукти-
  • промени-
  • подобрения-
  • съвети

Тези промени подобряват продукта по начин, който наистина има смисъл

Има някои неща, които са създадени невероятно добре. Въпреки това обаче след като бъдат съвсем леко „пипнати“ и претърпят някаква си нищожна промяна те буквално стават съвършени. Ако сте от типа хора, които мразят промените, вие ще се влюбите в тези промени. Няма начин да не го правите. Тези промени подобряват продукта по начин, който наистина има смисъл.

Ето шест продукта, които използваме в ежедневието си, които са съвсем леко променени към по-добро.

1. Очила, които се сгъват

Сгъваемите очила са благословия. Защо? Моделът слънчеви очила „авиатор“, който е много популярен десетилетия наред, сега освен със стил и външен вид са и практични и удобни.

2. Кофа, която е по-добра кофа от обикновена кофа

Тази „удобна за хващане и поливане кофа“ просто звучи по-добре от предшественика си – „просто кофа“. Ами това е. Изобретателите на тази кофа са направили няколко подобрения в хващането, повдигането и изливането на течности.

3. По-добрият цип

Колко пъти ви се е случвало да не можете да уцелите точно как да закопчаете ципа на якето или суитчера си? На мен много! Една простичка идея на американска компания обаче е направила ципа по-добър чрез добавяне на магнит. Толкова е просто, а толкова невероятно!

4. Коркова тапа, която се върти

Колко пъти се е случвало да търсите из всички чекмеджета тирбушон, за да откриете в последствие, че той мистериозно е изчезнал? Това невероятно и просто изобретение ще ви отърве от този проблем напълно. Сега можете да отвъртете корковата тапа на бутилката вино, да седнете и да се насладите на чашата си.

5. Прозрачен маркер

Човек би си помислил , че превръщането на нещо от непрозрачно в прозрачно не би било толкова блестяща идея или нещо кой знае какво. Въпреки това, когато използвате прозрачен маркер вие ще виждате какво подчертавате. Хитро!

6. Лепящи листчета, които можете да използвате повторно.

Това направо ще ви изуми! Нямате си на представа колко пъти съм се чувствала ужасно за дето се налага да изхвърлям безкрайни количества цветни, симпатични, сладки лепящи се листчета! Тези бележки обаче използват статично електричество, за да се задържат на повърхността където ги залепите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА