Last news in Fakti

17 Април, 2014 09:00 10 460 0

Един оригинален подарък за Великден

  • bazar.bg-
  • великден-
  • подарък

Оригиналният подарък е не само нещо трудно за реализиране, но и доста относително понятие. Ако за Великден сте канени на гости и искате домакините да ви запомнят с това, че сте им подарили нещо красиво, практично и стилно, то може да го направите като посетите сайта за безплатни обяви bazar.bg. Там може да намерите златна кокошка със златни яйца. Сувенирът е с цена само от 9 лв.

За тези, които искат всеки ден да си спомнят за Великден или просто обичат да ядат яйца, могат да си купят порцеланови чашки във формата яйца, които са подходящи за съхранение на сол и пипер. Стойността им е 15 лв. Цикламеното може да не е любимия ви цвят, но определено придава една весела нотка на празника. Тази великденска кошничка със зелено цвете е изработена от креп хартия и е добра идея за съхранение на Великденските яйца.

Изкуствените изписани яйца вече като че ли не са толкова интересни, както бяха преди години. Затова вече се прибягва до модификации на този подарък. Една такава е ръчно изработени калъфчета за яйца. Цената започва от 3 лв. за един брой и достига до 12 лв. за пет броя.

Ръчно рисуваните Великденски яйца тази година се търгуват срещу 5 лв. едното. Доста по-скъпа е цената на керамичните яйца – 12 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА