Last news in Fakti

19 Април, 2014 19:33 1 673 0

Писма от близките разплакаха супергероите

  • супергероите-
  • къртицата 2-
  • шоу

Днес Бориса Тютюнджиева ще се изправи в елиминационен дуел за оставане в играта

Тази вечер живото предаване на "Къртицата 2: Разтърсване" ще предложи битка, изкушения и искрени писма от най-близките на Участниците, които ще отприщят неконтролируеми емоции и сълзи.

Супергероите вече втори месец споделят пълната изолация на Базата, а в навечерието на Великден думите на техните роднини ще ги накарат да се почувстват още по-самотни.

Ще приеме ли групата празничното изкушение да отидат заедно на църква и да спасят оцелелия от елиминационния тест от престой в Изолатора, предстои да видим тази вечер по TV7.

В голямата битка от арената участниците ще трябва успешно да балансират и пренасят великденски яйца по екстремен маршрут.

Днес Бориса Тютюнджиева ще се изправи срещу номинирания от играчите участник в елиминационен дуел за оставане в играта. Кой ще напусне "Къртицата 2: Разтърсване" – развръзката предстои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА