22 Април, 2014 17:30 1 833 0

Линдзи Лоън направила спонтанен аборт

  • линдзи лоън-
  • аборт-
  • актриса-
  • сащ

Актриса направи разкритието по време на последния епизод на собственото си риалити шоу

Скандалната холивудска актриса Линдзи Лоън, известна с разгулния си начин на живот направи потресаващо разкритие по време на записите на последния епизод от риалити шоуто „Линдзи“, съобщават американските таблоиди.

27-годишната актриса разкрила, че е направила спонтанен аборт.

Лоън разказа, че именно спонтанният аборт е бил причина за известно време да не се появява на снимките. Актрисата призна, че била толкова зле, че дори не е можела да се движи. Звездата от "Капан за родители" и "Гадни момичета" не разкри повече подробности.

Шоуто "Линдзи" се излъчва от кабелния телевизионен канал ОУН /OWN/ на прочутата Опра Уинфри. Самата Опра покани Лоън да направи едноименното шоу, след като актрисата напусна миналото лято клиниката за рехабилитация, в която се лекуваше за шести път.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА