Last news in Fakti

25 Април, 2014 07:00 2 635 1

10 пръстена вдъхновени от принцесите на Дисни

  • приказки-
  • принцеси-
  • дисни-
  • пръстен-
  • бижута

Бижутата са важни за една дама

Всяко малко момиченце някога, дори за един кратък момент, е било в плен от красивите принцеси от приказките. Компанията Дисни пък успя да направи образа им още по-пленителен в своите анимационни филми.

Разбира се всяка  принцеса има своя принц, а приказката завършва с фразата: „И заживели щастливо...“ Та коя жена не би желала животът й да е като в приказка – да срещне чаровния принц, за когото да се омъжи? Следващата колекция пръстени са вдъхновени точно от там – от приказните принцеси. Вижте ги.

1. Пръстен Снежанка

Този 18 каратов пръстен от бяло злато, сини и жълти сапфири и искрящ рубин представя много ясно образа на Снежанка.

2. Пръстен Пепеляшка

Този пръстен, вдъхновен от Пепеляшка, също е изработен от бяло злато, обсипан с аквамарин и и бели сапфири, а в центъра му блести син топаз.

3. Пръстен Аврора

Този пръстен, вдъхновен от Спящата красавица е изработен от жълто злато, розов сапфир, розов турмалин и диаманти.

4. Пръстен Ариел

Този пръстен е изработен в цветовете на малката русалка Ариел – зелено, лилаво и червено. Той е от бяло злато, червен гранат, аметисти и смарагди. 

5.Пръстен Бел

Ако си спомняте златно-жълтата рокля на Бел от „Красавицата и звяра“, то несъмнено този пръстен ще ви напомни на главната героиня. Пръстенът е изработен от жълто злато, обсипан с малки сини сапфири и чркочервени рубини, а в центъра му има голям жълт сапфир.

6. Пръстен Ясмин

Този пръстен, вдъхновен от принцесата в „Аладин и вълшебната лампа“ - Ясмин е изработен от бяло злато, син топаз, диаманти и син сапфир.

7.Пръстен Покахонтас

Този пръстен изработен от розово злато съдържа червен гранат и опушени кварцови акценти.

8. Пръстен Мулан

Този пръстен е интересен тъй като в него има два черни диаманта, смарагди и зелен аметист.

9. Пръстен Тиана

Този пръстен вдъхновен от „Принцесата и жабокът“ е с флорален дизайн, а за направата му са използвани зелен аметист, зелен турмалин, а в центъра му има смарагд.

10. Пръстен Рапунцел

Лилавият аметист и жълто злато моментално напомнят за роклята на Рапунцел и нейните дълги руси коси. В пръстена присъстват и ситни диаманти и розов  турмалин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 златар

    0 0 Отговор
    Чак се просълзих от спомени!....Човешката суета също може да бъде романизирана. Естествено за експлоатирането на комерсиални идеи, колегите зад океана обират овациите,а тези от поднебесната империя я реализират/произвеждат!