Last news in Fakti

10 Юли, 2014 16:10 1 593 1

Пулев за Кличко: Да се допингира колкото си иска, ще го бия

  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • допинг

Българинът заяви, че вече е дал допинг проба в дните, след като мачът между двамата беше обявен

Пулев за Кличко: Да се допингира колкото си иска, ще го бия - 1
Снимка: БТА/ AP

„Кличко да се допингира колкото си иска, аз и така ще се справя с него“, заяви претендентът за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев.

Според българският боксьор украинеца използва непозволени средства, но смята, че на ринга ще си проличи кой какво може. Двамата ще се изправят един срещу друг в Хамбург на 6 септември.

„Усещам едно неуважение от страна на Владимир. Но няма проблем. На ринга ще си проличи кой какво може“, сподели Кобрата пред „Тема спорт“. „Относно допинга - самият факт, че отказва да играе по правилата, означава, че крие нещо. Явно го е страх. Той така си е избрал, но това го превръща в един фалшив шампион. Нищо не му пречи да даде една проба, за да покаже, че всичко е наред и че сме с равен старт. От това, което виждам и което той прави, е ясно, че го е страх да играе по правилата. Не знам дали взима анаболи или нещо друго. Каквото и да е, ще се справя“, заяви Пулев.

Българинът заяви, че вече е дал допинг проба в дните, след като мачът между двамата беше обявен. И добави, че не се крие, защото е „на ябълки, портокали и круши“. „Спазвам си режим и се готвя по правилата. Моята съвест е чиста, за неговата не съм толкова сигурен", каза Кубрат Пулев.

Относно новината че билетите за мача вече са свършили, Пулев допълни, че това е добре за бокса, но не толкова за самия него. 

„Много българи не успяха да си купят, защото мислеха, че могат да изчакат още малко. Знаех, че ще свършат. Нормално е. За мен като българин щеше да е по-добре да има повече сънародници, но при тези цени го очаквах“, завърши българският боксьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слонобикотръбозъб

    1 1 Отговор
    Давай Кобра истинските Българи са с теб.Дано го победиш тоя надут пуяк.Трудно ще е но и да не го победиш пак сме с теб.