Last news in Fakti

10 Юли, 2014 16:39 601 0

Левски представя отбора в събота срещу Хасково

  • левски-
  • хасково-
  • подготовка-
  • контрола

В момента тимът на Левски е на лагер в Правец, където провежда последния етап от подготовката си

Левски представя отбора в събота срещу Хасково - 1
Снимка: Levski.bg

Левски ще играе контролна среща с отбора на Хасково. Двубоят ще се състои в събота, 12 юли, от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Преди мача ще бъде представен отборът за новия сезон 2014/2015, съобщиха „сините“ на официалния си сайт.

Това ще бъде шестата контрола за възпитаниците на Пепе Мурсия по време на лятната подготовка. Вчера Левски победи Марек с 3:0, но преди това загуби от Берое със същия резултат, което вбеси феновете на тима.

В момента тимът на Левски е на лагер в Правец, където провежда последния етап от подготовката си. Днес футболистите ще направят само една тренировка – довечера в 19 часа. Дотогава „сините“ получиха почивка.

В Правец юбилярите победиха дублиращия отбора на Левски до 21 години с 5:0, завършиха наравно с Монтана и Локомотив (София), загубиха от Берое и победиха Марек. Хасково, от своя страна, през новия сезон ще дебютира в „А“ група.

На 19 юли започва новият сезон в българското първенство. Хасково приема шампиона Лудогорец в първия кръг, докато Левски е домакин на Локомотив (Пловдив). 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА