Last news in Fakti

17 Юли, 2014 22:28 8 461 0

Невиждан срам за Литекс в Лига Европа

  • литекс-
  • дьошдьор-
  • лига европа-
  • срам

Ловчанлии загубиха от унгарския Дьошдьор с 0:2

Невиждан срам за Литекс в Лига Европа - 1
Снимка: БТА
Литекс допусна много сериозна издънка и загуби от унгарския Диошдьор с 0:2 на "Градски" в Ловеч. Това стана в първия мач от 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа между двата тима. По този начин ловчанлии са на прага да отпаднат много рано от турнира. Реваншът е след седмица в Унгария. Домакините започнаха мача активно, но така и не успяха да се възползват от добрите си стартови минути. Отборът от Ловеч задължително трябва да гони успех на унгарска земя с два гола разлика, тъй като по този начин ще се прости с по-нататъшно участие в турнира. 

Преди двубоя Литекс излезе като фаворит, но отборът демонстрира голяма немощ в атакуващ план и в крайна сметка се пропука и загуби срещата доста неочкаквано. Головете за гостите бяха дело на Немет и Грумич в 83-ата и 90-ата минута.

Унгарският противник на ловчанлии е носител на Купата на лигата на страната и финалист в националната купа, но не е сред грандовете в страната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА