Last news in Fakti

21 Юли, 2014 11:30 2 834 0

Бербатов с гол - шедьовър за Монако (ВИДЕО)

  • димитър бербатов-
  • монако

Българинът отбеляза решителното попадение за монегаските в контролата срещу Атлетико Хуниор

Бербатов с гол - шедьовър за Монако (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/AP

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов отбеляза гол шедьовър при победата на своя Монако срещу колумбийския Атлетико Хуниор с 1:0.

Мачът бе част от предсезонната подготовка на „монегаските“, които в момента са на турне в Латинска Америка. Мачът се изигра пред 50 000 души в колумбийския град Баранкиля. Те не можаха да видят в действие своя любимец Радамел Фалкао, но за сметка на това се насладиха на уменията на българския нападател.

Бербатов отбеляза единственото попадение в срещата. Той се възползва от добро центриране, дошло от дясно, и с ножичен удар засече топката във въздуха, изпращайки я в противниковата врата.  Бербатов бе заменен в 85-та минута, а колумбийските фенове го изпратиха с бурни аплодисменти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА