Last news in Fakti

22 Юли, 2014 13:49 1 482 0

Ясна е програмата на България за Световното първенство по волейбол

  • българия-
  • волейбол-
  • световно първенство

Първият мач на националите ще е на първи септември срещу Мексико

Ясна е програмата на България за Световното първенство по волейбол - 1
Снимка: БТА/AP

Националният отбор на България ще се изправи срещу Мексико в първия си мач на Световното първенство по волейбол в Полша.

Възпитаниците на треньора Пламен Константинов попаднаха в група C  на турнира, в която още са отборите на Русия, Китай, Канада и Египет. Дебютният мач на националите ще се играе на 1-ви септември от 17:30 ч. в залата „Ерго Арена“ в Гданск.

Българите ще продължат участието си с двубой срещу Канада на 3-ти септември то 14.00 ч. На 5-ти септември от 14.00 ч на националите им предстои мач срещу Китай, а на 6-ти, отново от 14.00 ч., те излизат срещу Египет. Решаващата среща с Русия ще е последна и ще се проведе от 21.15 ч. на 7-ми септември.

За следващия етап на турнира се класират първите четири отбора от всяка група. Световното първенство ще се проведе от 30-ти август до 21-ви септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА