Last news in Fakti

22 Юли, 2014 15:12 1 154 0

Балотели иска £ 5 млн. годишна заплата от Арсенал

  • марио балотели-
  • арсенал-
  • милан

Високите финансови изисквания на нападателя може и да провалят трансфера му при артилеристите

Балотели иска  £ 5 млн. годишна заплата от Арсенал - 1
Снимка: БТА/AP

Марио Балотели иска годишна заплата от  5 млн. паунда, за да подпише с Арсенал, съобщи „Дейли Мейл“.

Арсенал проявява сериозен интерес към италианския нападател от началото на лятото, като от неговия клуб Милан са готови да го пуснат за 16 млн. паунда. Артилеристите са готови да платят трансферната сума, но високите финансови изисквания на Балотели могат да се окажат пречка за трансфера.

Арсен Венгер беше готов да се откаже от привличането на италианския нападател, след като уреди Алескис Санчес от Барселона и бе съвсем близо до Лоик Реми от КПР. Преговорите с французина обаче пропаднаха, тъй като и той имаше твърде високи финансови изисквания.

През последния сезон Балотели отбеляза 14 гола за Милан в Серия А. Той обаче успя да обтегне отношенията си с ръководството на клуба, заради постоянните скандали, в които се забъркваше и несериозното му отношение към тренировките. Той вече се подвизава в английския шампионат между 2010 и 2013 г., когато носеше фланелката на Манчестър Сити. Там Балотели редеше добри и слаби представяния, като непрестанно се караше с тогавашния треньор на клуба  Роберто Манчини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА