Last news in Fakti

22 Юли, 2014 16:30 4 062 1

Майк Тайсън въвежда Ивендър Холифийлд в Залата на славата

  • майк тайсън-
  • залата на славата

Двамата създадоха едно от най-големите съперничества в историята на професионалния бокс

Майк Тайсън въвежда Ивендър Холифийлд в Залата на славата - 1
Снимка: БТА/AP

Легендарният боксьор Майк Тайсън ще въведе вечния си съперник Ивендър Холифийлд в „Залата на славата на професионалния бокс“, съобщи ESPN.

Церемонията ще се състои в Лас Вегас на 9-ти август, а организаторът на събитието Рич Марота потвърди присъствието на Тайсън. Холифийлд ще бъде приет в Залата на славата заедно Джордж Форман и Роберто Дюран.

Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд ще бъдат запомнени с една от най-свирепите и кървави вражди в историята на световния бокс. Тайсън загуби на два пъти от Холифийлд мачове за световната титла в тежка категория. Легендарен ще си остане техния сблъсък през юни 1997 г. Тогава Тайсън беше дисквалифициран в третия рунд, след като отхапа част от ухото на Холифийлд.

Сега обаче всичко е забравено, като Тайсън вече заяви, че за него ще е огромна чест да приветства легендарния си съперник в Залата на славата.
 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    МАЙК ГОЛЯМ СИ