23 Юли, 2014 09:36 979 0

Ван Гаал реди дръвчета в Юнайтед

  • дръвчета-
  • манчестър юнайтед-
  • луис ван гаал-
  • карингтън-
  • тренировъчна база

Ван Гаал е нанерил тренировъчната база в Карингтън за много ветровита

Ван Гаал реди дръвчета в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/ AP

Новият треньор на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал нарежда дръвчета, но не на игрището. След кошмарния сезон с Дейвид Мойс начело на „дяволите” холандецът е твърдо решен да промени случващото се в клуба, а за целта обръща внимание и на най-малкия детайл.

Ван Гаал е нанерил тренировъчната база в Карингтън за много ветровита и е заповядал да бъдат посадени дръвчета, които до някаква степен да спрат поривите на вятъра, пише „Дейли мейл”. „Съоръжението се нуждае от малко повече интимност”, сподели наставникът.

„Вятърът не е приятел нито на футболистите, нито на топката. Трябваше да направим нещо по въпроса. Въпреки това намирам базата на клуба за фантастична”, каза още холандецът.

Комплексът в Карингтън е конструиран по желанието на Сър Алекс Фъргюсън. Ван Гаал обаче нареди и други промени – две от игрищата, съставени от хибриден материал, също да бъдат сменени.

В момента „червените дяволи” са на турне в САЩ, подготвяйки се за началото на новия сезон. Преди старта на шампионата във Висшата лига Манчестър Юнайтед ще изиграе контроли с Лос Анджелис Галакси, Рома, Интер и Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА