Last news in Fakti

23 Юли, 2014 10:49 934 0

Треньорът на юношите: Премълчавам причините за загубата

  • александър димитров-
  • юноши-
  • унгария-
  • европейско първенство

Той добави, че според него не е трябвало Антонио Вутов да бие дузпата

Треньорът на юношите: Премълчавам причините за загубата - 1
Снимка: Facebook, официална страница на БФС

Наставникът на юношеския ни национален отбор по футбол до 19 години Александър Димитров заяви, че причините за загубата от Украйна са дълбоки. „Лъвовете” ни отстъпиха с 0:1 от украинците на европейското първенство в Унгария и загубиха шансове за класиране напред.

„Причините са много дълбоки. Един ден може би ще ги кажа, но сега ги премълчавам и пазя поведение. Трябва да се изкрещят причините, защото сега критиците ще се обърнат срещу мен и отбора”, заяви Димитров, цитиран от „Гонг”.

„Не съм виждал толкова незаслужена загуба. Може би бъркам и след като гледам записа, да мисля нещо друго, но сега мисля точно така”, каза още треньорът на юношите ни.

Той добави, че според него не е трябвало Антонио Вутов да бие дузпата, а Радослав Цонев.

„Не можем да се оправдаваме само с пропуснатите положения. Сега трябва да възстановим момчетата, да ги вдигнем. Защото една победа срещу Сърбия ще ни осигури участие на световното първенство”, заяви Александър Димитров.

Националите ни ще изиграят последната си среща на европейското срещу Сърбия на 25 юли, петък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА