Last news in Fakti

24 Юли, 2014 16:58 1 240 0

Неделчо Матушев: Ще наблегнем на нашите юноши

  • локомотив пловдив-
  • неделчо матушев-
  • юноши-
  • константин думанов

Матушев призова феновете на тима за подкрепа в предстоящия мач със Славия

Неделчо Матушев: Ще наблегнем на нашите юноши - 1
Снимка: БТА

„Ще наблегнем на нашите юноши. А ако привличаме нещо, то трябва да е с класи над това, което имаме“, заяви треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев на пресконференция преди мача със Славия във втория кръг на българското първенство.

„Контузени футболисти нямаме, всички са готови за двубоя със Славия. Имаше петима футболисти на проби, но засега няма да привличаме никой от тях. Имаме нужда от добър централен нападател, във всяка една линия ни трябва лидер, но в процес на първенството ще търсим“, сподели още наставникът на пловдивския тим.

Матушев сподели, че има настроение в тима след равенството срещу Левски в първия кръг на шампионата: „Има настроение в отбора след това, което направихме в София. Но това не трябва да ни заблуждава, защото ни предстои много работа. Вече имаме и добър колектив и дано с общи усилия и колективни действия да успяваме да побеждаваме съперниците си“.

„Не смятам, че оттук нататък някой отбор ще ни подценява. Всички знаем на какво ниво е футболът в България. Когато има по-добър колектив и организация, винаги има по-добри резултати. Ние успяхме да направим това за малкото време, през което сме заедно“, заяви Матушев, цитиран от официалния сайт на тима.

Наставникът на „железничарите“ призова феновете за подкрепа и търпение към играчите. На пресконференцията присъства и членът на Управителния съвет на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ Константин Думанов. Той заяви, че в момента отборът търси спонсори, които да помогнат на тима в този труден момент: „Търсенето на спонсори е основното нещо, което сме си поставили като цел. Да можем да намерим хора, които да поемат Локомотив и да имат дългосрочна визия за развитието на клуба. Ще водим преговори на много места, докато намерим необходимите хора, които да ни дадат гаранции, че Локомотив е попаднал в добри ръце“.

„Призоваваме феновете ни да бъдат отговорни и ентусиазирани, този ентусиазъм да бъде масов. Тогава може да кажем, че нашата общност се е събудила. Ние искаме да стабилизираме клуба и да го предадем в добър вид на следващите собственици“, сподели Думанов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА