Last news in Fakti

24 Юли, 2014 18:33 912 0

„Дейли мейл“: М'Боли е футболист на Ница

  • райс м'боли-
  • цска-
  • ница-
  • давид оспина

Титулярния вратар на Ница Давид Оспина отива в Арсенал

„Дейли мейл“: М'Боли е футболист на Ница - 1
Снимка: БТА/ AP

Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли вече е с нов отбор. Новината бе съобщена от британският  „Дейли мейл“, а новият тим на стража е френският Ница.

Според изданието сделката е станала факт след продажбата на титулярния вратар на Ница Давид Оспина в Арсенал. Трансферът на колумбиеца в Лондон все още не е потвърден официално, но се очаква „топчиите“ да платят 3 милиона паунда за правата на Оспина.

В статията се споменава, че Райс М'Боли се е представил отлично на световното първенство в Бразилия и е събрал погледите на много отбори към себе си. Напоследък името на алжиреца бе свързвано с трансфер в Порто, Филаделфия Юниън и Галатасарай, но по всичко личи, че Ница ще привлече стража.

През изминалия сезон Ница завърши на 17-о място във френската Лига 1, финиширайки само на 2 точки над зоната на изпадащите. В исторически план отборът е един от най-успешните във Франция със своите четири титли от Лига 1, три трофея от Купата на Франция и една Суперкупа на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА