24 Юли, 2014 19:09 725 0

Лампард премина в Ню Йорк Сити

  • франк лампард-
  • ню йорк сити-
  • челси

Лампард заяви, че Челси завинаги ще остане в сърцето му

Лампард премина в Ню Йорк Сити - 1
Снимка: Twitter

Франк Лампард премина в отбора на Ню Йорк Сити. Бившият играч на Челси ще получава по 113 хиляди евро седмична заплата в тима от Мейджър лийг сокър, а новината за трансфера бе съобщена официално от американския клуб.

Лампард ще играе редом с испанеца Давид Вия, който също подписа с Ню Йорк Сити. 36-годишният полузащитник изигра 649 мача с екипа на Челси, отбелязвайки и рекордните 211 гола за клуба.

„Много съм развълнуван. Челси винаги ще заема голямо място в сърцето ми, но дойде време за ново предизвикателство. Имах прекрасни 13 години в Лондон, но сега бе идеалният момент за мен и отбора да продължа напред“, сподели Франк Лампард.

Новосформираният Ню Йорк Сити ще играе за първи път в МЛС. Договорът на Лампард с американците е за срок от две години.

Франк Лампард е полузащитникът с най-много голове в историята на Висшата лига. Освен това той е изиграл 103 мача с екипа на английския национален отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА