Last news in Fakti

24 Юли, 2014 22:25 10 026 8

Пулев: Надменността на Кличко ме амбицира още повече

  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • белмекен-
  • надменност

От три седмици Кобрата се поти яко на високопланинската база на Белмекен

Пулев: Надменността на Кличко ме амбицира още повече - 1
Снимка: БТА/ AP

„Кличко е надменен. Той говори според интересите си това, което му изнася. Но пък това ме амбицира още повече. Това няма да бъде само един бой – срещу мен е една цяла империя със сериозен опит в профибокса”, заяви българският боксьор Кубрат Пулев.

От три седмици Кобрата се поти яко на високопланинската база на Белмекен. Битката за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) срещу украинеца Владимир Кличко е на 6 септември в Хамбург. Пулев тренира в компанията на съотборници от немския „Зауерланд” и под диктовката на своя треньор Ото Рамин.

„Белмекен е най-добрата база – със своята природа, въздух, храна. Неслучайно спортисти от цял свят идват тук. Същинската работа ще бъде в Германия, където се връщам след няколко дни. Тогава ще правя само спаринги с боксьори над два метра височина”, сподели пред вестник „Труд” Кубрат Пулев.

Кобрата заяви, че няма начин противникът му Кличко да се подложи на допинг контрол преди мача в началото на септември: „Не, няма сила, която да го накара да приеме тест. Той има подписан договор с Немската антидопингова агенция и клаузата е да го проверяват само след среща. Тоест той тази година имаше един мач - проверили са го веднъж, и сега го чака втори тест след боя с мен”.

Кобрата добави, че в подготовката си за двубоя набляга на „силна храна” – избягва пържено, панирано, а хляб яде само на закуска. Също така българският боксьор разпуска с игра на тенис на маса, както и шах.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    3 1 Отговор
    УСПЕХ
  • 2 Депутат Зандъров

    2 1 Отговор
    айде кобра с теб сме чакаме победа братле
  • 3 алкап

    1 0 Отговор
    кобрата е далечко от победата за мене единствения опонент който може да победи кличко е Deontay Wilder. просто ккличко са наистина цяла империя дори допинга ще скрият има начини има химици прави се. няма да позволят на БГ да земе шампиона ще се види на 6 ти
  • 4 алкап

    1 0 Отговор
    като земе допинг кличко после излиза на ринга и чак след срещата взима химията кръвта му става на боза и резултата от теста за допинг е отрицателен. а той после е пълен труп ама теста е минал вече
  • 5 Дошo

    3 1 Отговор
    Кубрате, много като тебе вече плакаха.
    Наистина бих се изкефил ако му разбиеш украинската муцуна, но също като предишните му съперници се изхвърляш предварително, което не е добре!
  • 6 алкап

    1 0 Отговор
    растега на ръцете + една глава над Кубрата ще има бая бой ми се струва интересно ще е и победителя печели мач с Дионтей Уайлдър който за момента е 31 КО / 0 загуби
  • 7 Иван Господинов

    2 0 Отговор
    Абе ти му нацепи кофата пък той нека си е надменен
  • 8 Nikita Uris

    2 0 Отговор
    късмет и победа български боксьор