Last news in Fakti

25 Юли, 2014 10:30 952 0

УЕФА плаши Партизан преди мача с Лудогорец

  • партизан-
  • шампионската лига

Сръбският гранд не спазвал финансовия феърплей

УЕФА плаши Партизан преди мача с Лудогорец - 1
Снимка: БТА

УЕФА предупреди сръбския гранд Партизан заради неспазване на правилата за "феър плей" преди двубоя с Лудогорец от третия квалификационен кръг на Шампионската лига, съобщиха медиите от западната ни съседка.

Повод за забележката стана решението на клубното ръководство да публикува съобщение с цените на билетите за въпросния мач. Това обаче се случи преди "гробарите" да са изиграли мача реванш от втория кръг срещу Торшавън (Фарьорски Острови).

Партизан игра с Торшавън във вторник, но убедени в класирането си, още понеделник сърбите обявиха цените на билетите за евентуалния мач с Лудогорец на 6 август.

Партизан надигра с 3:1 и отстрани фарьорците, но представителите на УЕФА предупредиха ръководството в бъдеще да не проявява подобно неуважение към съперника.

Мачът срещу "гробарите" пък ще се окаже и изключително важен за българският шампион. Ако победят сърбите, българските шампиони ще играят в плейофите за влизани в групите на Шампионската лига.

Дори да загубят в плейофите, разградчани ще продължат европейската си авантюра в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА