Last news in Fakti

25 Юли, 2014 13:30 629 0

Днес предстои решаващият двубой на "лъвчетата"

  • българия-
  • "лъвчетата"-
  • световното-
  • евро 2014-
  • младежи

Борим се за квота за Световното в Нова Зеландия

Тази вечер 21,15 часа българско време е третият и последен мач на българските юноши до 19 години на Европейското първенство в Унгария - срещу Сърбия.

Нашите момчета загубиха шансове за класиране на полуфиналите, но при победа днес ще спечелят една от последните квоти за Световното първенство в Нова Зеландия догодина.

И този мач ще се играе на стадион "Перуц" в градчето Папа. В същия час излизат Германия и Украйна - в Дьор. Сърбите имат има шанс и за класиране напред на еврофиналите, както и за място на Мондиала.

Съседите ни обаче зависят от развръзката в другия двубой. Мачовете в група "А" са от 19:00. Австрия и Португалия ще определят победителя в квартета, а Израел и Унгария - заветната трета позиция.

Момчетата на Александър Димитров ще се опитат да запазят честта на българския футбол след резила в Лига Европа от снощи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА