25 Юли, 2014 15:49 698 0

Александър Томов не иска оправдания за отпадането от Зимбру

  • александър томов-
  • зимбру-
  • цска

Молдовският отбор отстрани ЦСКА след две равенства

Александър Томов не иска оправдания за отпадането от Зимбру - 1
Снимка: БТА

Президентът и основен акционер на ЦСКА Александър Томов разпространи специална декларация, с която отхвърля оправданията на треньорското ръководство за отпадането на клуба от турнира  Лига Европа.

Вчера „червените“ направиха нулево равенство с молдовския Зимбру и след 1:1 в мача в София, тимът отпадна безславно от евротурнирите. Треньорът на отбора Стойчо Младенов се опита да оправдае лошото представяне на своите футболисти с пристигането на много нови играчи и несработеност по между им. С изявление в официалния сайт на ЦСКА обаче Александър Томов отхвърли оправданията за отпадането и призова за повече работа в клуба.


„Скъпи Армейци,
Отпадането на ЦСКА от турнира на УЕФА е болезнено и в разрез с цялостното възходящо развитие на клуба.
Всякакви оправдания за двата равни мача са излишни и имат по-скоро обратен ефект. Единственото, което трябва направят треньорите и футболистите е да се концентрират и да дадат максималното от себе си в предстоящото вечно дерби, и в другите важни срещи от шампионата и купата на страната.
Подкрепата на феновете по време на мачовете с грубияните от „Зимбру” задължава много по-висока отдаденост. Футболните специалисти у нас и в чужбина все повече разбират, че ЦСКА разполага със силни и перспективни футболисти. Всички фенове и ръководството на клуба очакват атакуващ футбол, пределна мобилизация и висок дух.
Александър Томов
Председател на
Надзорния съвет на ПФК „ЦСКА”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА