25 Юли, 2014 19:23 671 0

Левски прекрати взаимоотношенията си с Павел Чмовш

  • левски-
  • антон огнянов-
  • павел чмовш

Клубът се раздели и с Антон Огнянов

Левски прекрати взаимоотношенията си с Павел Чмовш - 1
Снимка: levski.bg

Футболният отбор на Левски прекрати своите взаимоотношения с чешкия защитник Павел Чмовш, съобщи официалният сайт на клуба.

Бранителят бе обявен за ненужен от новото ръководство на клуба още в началото на лятото, но двете страни така и не успяха да постигнат взаимно съгласие за раздялата по между си.. Това все пак се е случило през днешния ден, като двете страни са се разделили по взаимно съгласие. Чмовш пристигна на „Георги Аспарухов“ през тази зима, но така и не успя да убеди феновете в своите качества, въпреки че често получаваше шансове за герои.

От „синия“ клуб се разделиха и с Антон Огнянов, който през следващия сезон ще играе под наем в Локомотив София. Той стана част от Левски през тази зима, но тежка контузия му попречи да запише официална среща за „сините“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА