Last news in Fakti

26 Юли, 2014 13:01 722 0

Галиани: Балотели остава в Милан на 99%

  • адриано галиани-
  • марио балотели-
  • милан

Шефът на Милан е убеден, че бъдещето на Марио Балотели е свързано с италианския тим

Галиани: Балотели остава в Милан на 99% - 1
Снимка: БТА/ AP

Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани заяви, че звездата на тима Марио Балотели ще остане в отбора и през следващия сезон.

Шефът на „росонерите” е убеден, че италианският национал ще остане на „Сан Сиро”, въпреки че в последните седмици се заговори за сериозен интерес от страна на Арсенал. Наставникът на „топчиите” Арсен Венгер дори се срещна с агента на футболиста Мино Райола по време на световното първенство в Бразилия.

„Балотели не е искал да бъде продаван. Той ще остане в Милан. По време на трансферния прозорец не съществува такова нещо като 100% сигурност, но на 99% той остава”, заяви Галиани пред италианските медии.

Той коментира и ситуацията около Робиньо, който е желан от няколко клуба, включително и от американската Мейджър лийг сокър:

„До момента има няколко оферти, предстоят и още. Убеден съм, че ще намерим решение”, заяви Галиани.

Милан провежда предсезонната си подготовка. „Росонерите” са на турне в САЩ, където им предстоят няколко приятелски срещи. Вчера играчите на Филипо Индзаги загубиха катастрофално от гръцкия Олимпиакос с 0:3. Предстоят контроли с Манчестър Сити и Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА