Last news in Fakti

26 Юли, 2014 18:00 1 080 0

В Партизан: Лудогорец не ни плаши

  • лудогорец-
  • партизан-
  • николич-
  • шампионската лига-
  • не ни плаши

Лудогорец не е променил своя състав, което говори за стабилност

В Партизан: Лудогорец не ни плаши - 1
Снимка: БТА

Наставникът на Партизан Марко Николич заяви, че тимът не се тресе от страх преди срещата с Лудогорец в Шампионската лига. Двата тима се срещат в третия предварителен кръг на турнира, а първата среща е в Разград в сряда от 21:00 часа.

"Уважаваме българите. Сваляме им шапка за стореното от тях, за парите, но не се тресем от страх. Няма да вдигнем бяло знаме, само защото са по-богати от нас и имат много чужденци", каза Николич.

"Лудогорец не е променил своя състав, което говори за стабилност. Амбицията им е да растат след миналогодишния подвиг в Европа. Но и Партизан има своите качества. Не изоставаме по нищо от българите. Само теренът ще покаже кой е по-добър", допълни треньорът на "гробарите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА