27 Юли, 2014 23:07 1 486 0

Мурсия: За момента сме на нивото, което очаквахме

  • мурсия-
  • левски-
  • цска

Треньорът определи мача като "равностоен" и заяви, че вече гледа към следващия кръг

Мурсия: За момента сме на нивото, което очаквахме - 1
Снимка: БТА

Наставникът на Левски Пепе Мурсия заяви след загубата на тима си от ЦСКА, че се е получил равностоен двубой, в който пет минути са решили всичко.

В мач от втория кръг на първенството ЦСКА победи Левски с 2:0. За „армейците“ това е пети пореден успех в мачове от първенството срещу Левски.

"Доволен съм от желанието за игра. Осъзнавам обаче, че трябва да дадем много повече. Така или иначе трябва да мислим за следващия мач, който е в събота.

За момента сме на нивото, което очаквахме. Така или иначе знаехме, че като всички дербита, една ситуация може да реши мача. Това бе фаулът.

Много добре осъзнавам какво значи този мач. Участвал съм в дербита в Испания. Това, което ще опитаме сега, е да се възстановим бързо“, каза Пепе Мурсия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА