Last news in Fakti

28 Юли, 2014 10:58 697 0

Григор няма да играе във Вашингтон

  • димитров-
  • турнир-
  • вашингтон-
  • настинка-
  • участие

Най-добрият български тенисист се отказа от участие заради настинка

Григор няма да играе във Вашингтон - 1
Снимка: БТА/АР
Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров се отказа от участието на започващия днес турнир в американската столица Вашингтон. Димитров няма да играе в надпреварата заради настинка и възпаление на синусите. Както е известно, той беше поставен под № 3 в схемата.

Хасковлията трябваше да защитава 90 точки, след като преди година достигна до 1/4-финалите на турнира. Тази година той щеше да играе директно от втория кръг.

Така Димитров изпусна много добра възможност да постави нов рекорд в световната ранглиста на АТР. Този понеделник той остава на деветата позиция, до която се изкачи след като достигне полуфиналите на Уимбълдън. До началото на US Open Григор Димитров трябва да участва на два турнира – в Торонто (от 4 август) и в Синсинати (от 10 август).
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА