Last news in Fakti

28 Юли, 2014 13:59 2 085 6

Кобрата: Превъзхождам Кличко в много показатели

  • пулев-
  • кличко-
  • бокс-
  • титла-
  • победа

Ако имам късмет ще победя, заяви българският боксьор

Кобрата: Превъзхождам Кличко в много показатели - 1
Снимка: БТА/АР
Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вярва, че може да победи световния шампион в свръхтежка категория Владимир Кличко в сблъсъка между двамата на 6 септември.

"Не се чувствам напрегнат или притеснен от нещо. Наистина е един голям мач, голяма отговорност, но аз имам достатъчно опит, достатъчно сила и вътрешна енергия, което ме кара да не се притеснявам от нищо", сподели Пулев пред Нова ТВ.

"Превъзхождам Кличко с доста неща, които обаче не искам да разкривам. Не искам да му давам идеи преди мача. Всеки от нас си вади изводи от всяка една дума, затова не искам да се издавам. Но знам, че имам много неща, в които го превъзхождам. Да даде Господ да имам късмет и мисля, че ще го победя."

"Победа срещу Кличко няма да е трамплин в кариерата ми, а връх. Ще съм изкачил върха на планината. Но нека не се настройваме за победи, знам, че много българи ще дойдат и ще гледат. Това допълнително ще ми даде мотивация и енергия."

"В самата зала ще има много българи, а ние сме много емоционални и дори да са 2-3 хил. души, ще надвикат останалите. И да паднем, и да бием, пак ще сме си ние. Нищо не ме притеснява. Подготвям се, отивам за победа. С Божията помощ отивам да го смачкам."

"Боксът е спорт за интелигентни хора, който си мили, че е за простаци, жестоко се лъже. На пръв поглед е само едно блъскане, но това е класически спорт, един от най-старите в света, а ще просъществува и много напред. Не е за първични хора, а за интелигентни и мислещи спортисти."

"Трябва да изпревариш противника, да предвидиш ходовете му. Като игра на шах е, но дори с по-светкавични ходове. Но не затова играя шах, а просто ми харесва и съм добър и в този спорт."

"Извън подготовката обичам да съм с приятни хора, с приятели. Не е важно да съм в 5-звезден хотел или на някакъв остров, просто искам да съм с правилните хора на правилното място."

"Никога не съм съжалявал, че не съм приел офертата от Германия. Аз съм принципен човек и родолюбец и когато вярвам в принципите си, нищо и никой не може да ми повлияе."

"Не може Кличко да ме провокира. Аз само бих му казал да се държи мъжки и да даде допинг-проба. Аз ако бях световен шампион, бих дал тази проба веднага, за да докажа, че няма нищо случайно в успехите ми. Аз веднага давам допинг-проба, всеки ден мога да я дам, когато и да дойдат. Нито се крия, нито нищо, пиша всичко къде съм всяка вечер, къде тренирам."

"На зрителите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно. Но да вярват, защото българите сме с една специална енергия, която е много силна", каза още Кубрат Пулев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петя Червенкова

    1 2 Отговор
  • 2 galaxy

    1 3 Отговор
  • 3 Едикой си

    1 2 Отговор
    Кобра! Кобра ! Кобра!!! Напред и само напред.
    Вярваме в твоята победа!!!
  • 4 mitko mitov

    1 2 Отговор
    много хубаво изказване на Кубрат .ето това е спортист и родолюбец,желая му много победи ,а за предстоящият мач размажи го ,Бьлгария е с теб.
  • 5 Toko

    0 1 Отговор
    Малко останаха истинските спортисти в България (изключвам ритниглупендерите) - Кубрат е един от тях!!!!!
  • 6 IVAN

    0 0 Отговор
    ABE NOKAUTEVE NQMA DA IMA PO TO4KI NE6TO AKO STANE