Last news in Fakti

29 Юли, 2014 12:59 1 027 0

Дунга забрани прическите на бразилците

  • дунга-
  • неймар-
  • забрана-
  • бразилия

Новият национален селекционер на Бразилия заяви, че Неймар ще играе за отбора

Дунга забрани прическите на бразилците - 1
Снимка: БТА/АР
Завърналият се като селекционер на Бразилия Карлос Дунга обеща да въведе желязна дисциплина в отбора и няма да позволява на звездите да си правят каквото поискат. Той е убеден, че Селесао повече няма да зависи от изявите на звездата си Неймар.
 
"Няма да позволя на играчи като Неймар и Даниел Алвеш да си боядисват косите, докато са на лагер с тима. Да го правят преди или след това. Когато са в националния отбор, трябва да мислят само за него. Ако Неймар ще носи шапка, то това ще е само шапка с емблемата на бразилската футболна федерация, а не с логото на някой негов спонсор", категоричен е Дунга. 
 
"Целият свят говори за Неймар, но бъдете сигурни, че Бразилия няма да зависи от него. Той ще играе по начин, който е полезен за отбора. Не ми хареса когато преди полуфинала с Германия футболистите излязоха с фланелка на Неймар. Посланието сякаш беше "Загубихме войната". Ако ще ходим на война, не можем да си позволим да плачем. Сълзите нямат място във футбола", добави специалистът, който водеше „кариоките” и в периода 2006 – 2010 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА