Last news in Fakti

29 Юли, 2014 16:43 917 0

БФС наказа Стойчо Младенов да не води следващите два мача на ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • бфс

На Левски и ЦСКА са наложени глоби в общ размер от 16 000 лева

БФС наказа Стойчо Младенов да не води следващите два мача на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз забрани на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов да води тима в следващите му две срещи от родното първенство.

На „червения“ клуба са наложени глоби в размер от 9000 лева за хулигански прояви на неговите фенове по време на дербито с Левски през уикенда. За червения си картон по време на мача Стойчо Младенов е глобен и с 2000 лева. Санкциите за „сините“ пък са в размер от 5000 лева. Ето ги и основните решения на Дисциплинарната комисия към БФС:                     

 

 По Т. 1.2. от дневния ред: По ДОКЛАД:
 
            За хвърленипредмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 1 - ДК наказва ПФК"Берое"  с имуществена санкция в размер на 1000лева.
 
            За хвърленипредметиопасни за здравето,на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"Левски"  с имуществена санкция в размер на 3000лева.
            За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва  ПФК"Левски"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
 
            За хвърленипредметиопасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А –предложение 3- ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 3000лева.
            За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК"ЦСКА"с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
            За хвърлени предмети влезли в съприкосновение със служебни лица без нараняване, на основание чл.37, ал. 1, т.4, буква Б, предложение1 – ДК наказва ПФК „ЦСКА” с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лв.
            За извършени нарушения по чл.37, т.4 буква „б”, на основание чл.37, ал.1, т.20, буква Б – ДК наказва ПФК „ЦСКА” с имуществена санкция в размер на 2000 лева.
 
            За нанасяне на обида  на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2,3 и 5 ДК наказва Стойчо Младенов ст.треньора на ПФК „ЦСКА” с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 срещи и глоба в размер на 2000 лева.
 
 
            ДК задължава ПФК „ЦСКА” да възстанови щетите нанесени от феновете на ПФК „ЦСКА” на TV7 съобразно чл.38 от ДП.
            ДК задължава ПФК „ЦСКА” и ПФК „Левски” да възстанови щетите нанесени от феновете им на Национален стадион „Васил Левски”съобразно чл. 38 от ДП.
 
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА