Last news in Fakti

29 Юли, 2014 17:24 1 157 0

ЦСКА чака хърватски защитник от Италия

  • тончи кукоч-
  • бреша-
  • цска

Тончи Кукоч е футболист на Бреша

Хърватският ляв бек Тончи Кукоч е на път да премине в българския ЦСКА, съобщи италианското издание „Тутомеркатоуеб“.

Към момента бранителят е футболист на тима от италианската Серия Б Бреша. Според италианските медии той е склонен да премине в ЦСКА, заради високата заплата, която „армейците“ са готови да му платят и която няма как да взима във второто ниво на италианския футбол.

Кукоч ще взема месечна заплата от 10 хил. евро, което надхвърля тавана на заплатите в „червения“ тим, който в момента възлиза на 15 хил. лева. Футболистът се е разбрал със своя клуб да премине в друг отбор без трансферна сума, стига да си намери такъв. Очаква се развръзка около трансфера в следващите часове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА