Last news in Fakti

29 Юли, 2014 21:36 778 0

Дублиращите отбори на Левски и ЦСКА не успяха да се победят

  • левски-
  • цска-
  • дублиращи отбори

Мачът завърши 1:1

Дублиращите отбори на Левски и ЦСКА не успяха да се победят - 1
Снимка: Levski.bg


Левски и ЦСКА направиха равенство от 1:1  в мач от  елитната група на дублиращите отбори до 21 години.
Мачът се игра пред над 500 зрители на стадион „Георги Аспарухов“, като младите футболисти на Левски успяха поне частично да измият срама от загубата на своите батковци от „армейците“ с 2:0.

Срещата започна с надмощие на „сините“, след като Радослав Цонев отправи много хубав шут от въздуха, който бе спасен от вратаря на ЦСКА Анатоли Господинов. Все пак „армейците“ успяха да се съвземат и в 20-та минута Петър Витанов успя да се възползва от рикошет в „синята“ отбрана и с точен шут откри за 1:0. Левски отвърна с хубав удар на Илия Димитров, който бе спасен от Господинов. След това Мики Орачев спечели фаул за домакините, след грубо нарушение на Божидар Чорбаджийски. Ники Ташев отправи хубав шут, който мина на сантиметри от вратата на „червените“. ЦСКА отвърна със силна атака, която изведе Радой Божилов зад отбраната на Левски, но неговият удар бе спасен от вратаря Александър Любенов.

Второто полувреме започна с изключително чисто положение на „армейците“, след като Божилов стреля от 3 метра пред вратата, но шутът му бе избит от Любенов. В 63-та минута Пол Александров остана сам срещу вратаря, но отново стражът на Левски се оказа непреодолимо препятствие. Домакините отвърнаха със силен шут на Орачев, спасен от Гоподинов. Левски натисна своя противник в неговото наказателно поле, но така и не създаваше чисти положения. Най-накрая в 84-та минута Ради Димитров направи пробив по дясното крило, а центрирането му бе засечено във врата на „армейците“ от Никола Георгиев. Левски продължи да атакува, като Ради Цонев отправи много хубав шут от фаул, който не срещна вратата.

В крайна сметка мачът завърши при резултат от 1:1, като това са първи точки и за двата отбора в дублиращата група. В първия кръг Левски загуби от Локомотив Пловдив с 2:1, а мачът на ЦСКА с Литекс бе отменен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА