Last news in Fakti

30 Юли, 2014 10:53 865 0

Николай Илиев: Играта на Левски е като за Б група

  • николай илиев-
  • цска-
  • левски

Според бившия член на управителния съвет на Левски сините футболисти трябва да се научат да поемат повече отговорност

Николай Илиев: Играта на Левски е като за Б група - 1
Снимка: БТА/AP

Бившият член на управителния съвет на футболен клуб Левски Николай Илиев оприличи играта на отбора, като такава, която е достойна за Б група.

В интервю пред в-к „Тема спорт“ Илиев определи мача между Левски и ЦСКА през уикенда като изключително слаб и засипа от критики футболистите на „синия“ клуб.

„Какво да му коментираме на вечното дерби? За какво да се хванем, че да анализираме. Този двубой трябва да бъде изтрит от аналите. Въобще не можех да повярвам, че в него играят Левски и ЦСКА, или въобще елитни отбори. Играта на Левски беше като за Б група. В този мач могат да бъдат отчетени само красивите попадения на „армейците“. Ако бяха събрали два отбора от някои махали, те щяха да направят по-красив мач, защото това на „Васил Левски“ бе всичко друго, но не и организиран футбол. От ЦСКА не бива да се залъгват, че играят нещо. Явно обаче това е достатъчно, за да бият Левски.

Крайно време е футболистите на Левкси да подходят по-отговорно. Нека поне започнем да виждаме уважение и отговорност към публиката. Почти никой от тях не знаеше за какво е излязъл срещу ЦСКА. Като цяло българският футбол върви надолу. Показателни са и резултатите на българските отбори в евротурнирите. Футболните хора вече се умориха да повтарят какво е необходимо, за да тръгнем на горе. На президентите обаче явно им изнася играта да е на това ниво.“ 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА