30 Юли, 2014 12:20 981 0

Херо се завръща в Левски

  • димитър димитров-
  • назначение-
  • левски

Той ще бъде консултант на Георги Иванов и Пепе Мурсия

Херо се завръща в Левски - 1
Снимка: БТА/AP

Много вероятно е Димитър Димитров Херо да се завърне в управата на Левски, съобщи „Меридиан Мач“.

През последните години Херо беше канен на няколко пъти от ръководството на „сините“, но винаги отказваше офертите. В момента той е без работа, след като напусна поста на спортен директор в Ботев Пловдив. Все още не се е стигнало до преговори между двете страни, но най-вероятно те съвсем скоро ще започнат.

На този етап Димтров няма да бъде поканен на треньорския пост, като най-вероятно ще бъде консултант на Пепе Мурсия и Георги Иванов. Той ще се занимава и с оглеждането на нови футболисти. Херо обаче ще стане вариант номер 1 за нов треньор, ако негативните резултати на отбора под ръководството на Пепе Мурсия продължат. От началото на сезона „сините“ са записали едно равенство с Локомотив Пловдив и една загуба от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА