Last news in Fakti

30 Юли, 2014 12:35 702 0

Рома триумфира над Реал Мадрид

  • рома-
  • реал мадрид-
  • сащ

Франческо Тоти донесе успеха на римските вълци с 1:0

Рома триумфира над Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Рома победи Реал Мадрис с 1:0 в мач от провеждащия се в САЩ предсезонен турнир „Интернешънал къп“.

Реал Мадрид доминираше през по-голямата час от срещата, която се проведе на стадион „Котън боул“ в Далас. Още във втората минута Серхи Рамос не успя да прати топката с глава в опразнената врата на Рома. В 16-та минута Гарет Бейл отправи удар от малък ъгъл, който бе спасен от италианския вратар. Малко по-късно Бейл излезе сам срещу вратаря, но топката бе избита от краката му от бранител. В края на полувремето Лукас Васкес отправи хубав удар с глава, който бе спасен от прекрасния в този мач Скорупски.

Второто полувреме започна с нова ситуация за Реал, след като Раул де Томас отправи бомбен шут, който мина над гредата. В 58-та минута Рома организира прекрасна контра-атака. Последва центриране, което Франческо Тоти засече с удар от въздуха, с който откри резултата за 1:0. Футболистите на Реал се хвърлиха в безспирни атаки, но пропуски на Бейл и Мордич лишиха „кралския клуб“ от равенството.

Това бе втора загуба за Реал в турнира, след поражението срещу Интер след дузпи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА